Pagina's

donderdag 5 juli 2012

Expositie Escola d´Art Apel.les Fenosa

Het cursusjaar 2011-2012 van Escola d´Art Apel.les Fenosa wordt traditiegetrouw afgesloten met een expositie, in Sala Portal del Pardo, naast de bibliotheek in El Vendrell. Een paar van mijn werken staan er tussen.  Tijdens de opening van de expositie op 22 juli werd er geen Cava meer geschonken.



















Of de traditie volgend cursusjaar voorgezet gaat worden, is onzeker. Door bezuinigingen gaat er veel veranderen. Duidelijk is al, dat er voor onze keramiek docent volgend seizoen helaas geen plaats meer is. Wat er verder voor cursisten gaat wijzigen, weten we nog niet.

Nog tot met zaterdag 14 juli (ma t/m za 18.00 uur tot 20.30 uur) is de expositie te bezoeken. Misschien voor de laatste keer.

2 opmerkingen:

  1. Ha Leonne, mooi werk staat daar van je, en de foto vd expositie is zo sfeervol! Jammer dat de economische malaise ook de creativiteit van mensen gaat raken. Dat soort energie hebben we juist nodig om er weer bovenop te komen! De schalen van 31 mei zijn ook bijzonder!
    Helaas zijn we niet in de buurt om te gaan kijken. Wel staat het keramiek museum van l'Ametlla op ons programma voor één van onze volgende Spanje bezoeken. Door de reis van jou en Cokky lazen we erover en zag ik de foto's.
    Groeten, Johanna (na enige blog-afwezigheid; ik doe weer mee)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Johanna,
      Welkom terug. Vereerd dat je m´n werk mooi vindt. Ik ben zeker van plan om door te gaan hoe dan ook. Gelukkig ziet de keramiekleraar vooral kansen en heeft hij ook al weer een weg en de energie gevonden om niet thuis te hoeven zitten.

      Nog een (crises)mededeling: het keramiekmuseum l´Ametlla is gesloten. Waarschijnlijk door geldgebrek. Dus die kan helaas van het lijstje af. De crises is in volle omvang voelbaar voor iedereen in Spanje. Gelukkig blijft hier nog genoeg over om van te genieten

      Verwijderen